Danny Dinero doe jij maar lekker je ding dan single
Danny Dinero

Danny Dinero

Een nieuwe ster is geboren. Danny Dinero is hard op weg om een plekje te veroveren in de Nederlandse muziek scene. Zijn performance in combinatie met de pakkende teksten en aanstekelijke melodieën van zijn songs zijn een gouden mix. Daarnaast is hij goudeerlijk over zijn ambities. "Ik wil een keer in de Amsterdam Arena staan! Daar wil ik wel een keer m'n ding doen".

VIDEO - Doe jij maar lekker je ding danIedereen doet lekker zijn ding...

Ik ben geweldig blij met alle reacties en innitatieven. Mijn single wordt overal enthousiast ontvangen, van Sterren.nl tot TMF.
Blijf hem lekker aanvragen! Ondertussen zit ik natuurlkijk niet stil... nieuwe liedjes zijn in de maak!
Maar nu eerste lekker mijn ding doen tijdens de carnaval en de apres-ski.
Ben je opzoek naar de songtekst van "Doe jij maar lekker je ding dan" ? Je kan hem online vinden via deze [ link ]

De single is verkrijgbaar !

Een tijdje terug dacht ik dat het tot begin volgend jaar zou duren voor mijn
single verkrijgbaar zou zijn. Het mooie van succes is dat dingen in een stroomversnelling raken en dat hij vanaf vandaag (21-12-2009) exclusief verkrijbaar is in de iTunes Store !
Klik op deze [ link ] of op de single hoes rechtsboven en je hebt hem voor 0,99 eurocent in huis, op je iPod of waar je maar wilt.
Alvast een fijne Kerst en een geweldig 2010. Blijf vooral je ding doen...

Playlist TV Oranje

"Doe jij maar lekker je ding dan" kan je nu aanvragen op TV Oranje.
Via deze [ link ] kom je op de pagina waar je eenvoudig je stem kan uitbrengen.
De clip met de meeste stemmen wint, dus doe me een lol en doe lekker je ding!

Doe je ding en vraag hem aan!

Het zal nog tot begin januari duren voor je de single kan kopen. Op dit moment word ik zelf verrast door het succes, dus tot die tijd kan je het nummer en de clip wel aanvragen in de meeste kroegen in Nederland. Alle kroegen die werken met en VME of Alcas audiosysteem hebben hem gekregen.Veel succes en drink er een op mij!

Op de hoogte blijven...

Alle communicatie loopt via de bekende netwerksites als Hyves, Facebook en Twitter. Koppel je profiel aan dat van mij en je bent altijd als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Mijn fotoboek heb ik ondergebracht bij Flickr. Als je leuke foto's hebt bied ze dan via die weg aan.

Clipopname

De videoclip opname van de single “Doe Jij Maar Lekker Je Ding Dan” in het gezelligste café van Monnickendam; ‘De Koperen Vis’ was een heel erg mooi feestje. Bekijk het resultaat hierboven en laat me weten wat je er van vindt!